Voyages & Découvertes
Homepagina > Afrika > Liberia > Liberia

Liberia

Artikels van deze rubriek


Hoedje af (Monrova)

woensdag 24 december 2014 door Stephan Mardaga
Er zijn maar twee luchtvaartmaatschappijen die nog naar Monrovia vliegen en één daarvan is Brussels Airlines. Ondanks de Ebola-epidemie gaan de vluchten voort, dus hoedje af. En dat hoedje gaat nog vaker af. De verantwoordelijke van de maatschappij in Monrovia vraagt me of ik mee wil werken aan (...)


Onderweg naar de markt van Douala (Monrova)

vrijdag 22 juli 2011 door Stephan Mardaga
Monrovia, 2 juli 2011. Het is regenseizoen in Liberia en heel de week heeft het niet opgehouden met regenen, dag en nacht, met af en toe een opklaring. Deze zaterdagmorgen lijkt het kalmer te worden en er wordt besloten om ervan te profiteren en de neus buiten de deur te steken na een sessie (...)


Linda zoekt zijn vader Theo Verwilligen (Monrova)

zondag 11 mei 2008 door Stephan Mardaga
Ik moet regelmatig voor mijn werk naar RIA ( Roberts International Airport) de internationale luchthaven van Liberia, 65 km van de hoofdstad Monrovia. De reis is heel lang, vermoeiend en duurt 1 uur. Onderweg, neem ik altijd een pauze halverwege op de snelweg om iets te drinken en roken. Door (...)


Homepagina | Contact | Overzicht van de site | | Statistieken van de site | Bezoekers : 134803

De activiteit van de site opvolgen nl  De activiteit van de site opvolgen Afrika  De activiteit van de site opvolgen Liberia   ?

[

Site gebouwd met SPIP 3.0.20 + AHUNTSIC

] [ [

Creative Commons License

] ]